وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


ماهی شکم پر

 

مواد لازم:


ماهی= 1 عدد


گشنیز خرد شده= 250 گرم


پیاز خرد شده= 1 عدد


تمبرهندی =به میزان لازم


گردو = 50 تا 100 گرم


نمك و فلفل و زردچوبه = به میزان لازم


آبلیمو =به میزان لازم


روغن سرخ كردنی =به میزان لازم


طرز تهيه:


ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم. مقداری نمك و آبلیمو به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.


پیاز را ریز خرد می كنیم و همراه با زرد چوبه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.


- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، گردوی خرد شده و آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.


در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.



- در صورت علاقه می توان کمی سیر رنده شده به مواد بالا اضافه کرد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com